28 september 2018
19:00

Lindome GIF

Referat: Älvängens IK - Lindome GIF

Hemmamatch en klar och fin höstkväll är riktigt härligt. Tjejerna var sugna på att visa upp sig från sin bästa sida och spelet är riktigt bra matchen igenom. Merparten av årets matcher har vi haft dippar, men ikväll var det bra spel samtliga 75 minuter. Ledning 4-0 efter två perioder och mycket fint spel och snygga mål. I sista perioden skapar vi ett par riktigt heta lägen men lyckas inte få in bollen, istället kommer ett litet snöpligt reduceringsmål och matchen slutar 4-1. Samtliga tjejer gör riktigt bra insatser, men roligast är ju våra inlån Ida och Maja från 04/05 laget. De kliver in och spelar helt respektlöst och hur många skulle gissa att vår felfria libero idag är född 2005, troligtvis inte många. Nu krävs det 1 poäng på de återstående 4 matcherna för att seriesegern skall säkras, tror nog vi löser det...